Visie en Missie

 

Visie

Het verbruik van energie zal naar verwachting de komende jaren toenemen. Meer comfort, luxe en de toename van o.a. elektrische apparaten liggen hieraan ten grondslag.

De verwachting is dat de komende jaren de totale energiekosten blijven stijgen. Wij zien een nieuw tijdperk in duurzame energie waarvan de ontwikkelingen zowel technisch als kwalitatief continue verbeteren.

Als we duurzame energie betaalbaar en rendabel weten te maken, maar ook de bewustwording van deze oplossingen vergroten, dan kunnen we met z’n allen veel eerder profiteren van de voordelen, denk hierbij aan;

  • financieel, energie kan (flink) goedkoper
  • milieu, minder CO2-uitstoot
  • duurzaam

 

Missie

Het bundelen van krachten, het gezamenlijk slimmer doen en hierdoor kostenefficiency weten te realiseren om onze energiekosten te verlagen.

Wij willen dit bereiken door;

  • het samen (collectief) in te kopen (meer inkoopkracht)
  • vraag en aanbod samenbrengen op een (kosten)efficiënte manier
  • bewustwording creëren in (duurzame) energie oplossingen en noviteiten

Het succes van onze missie wordt bepaald door de samenwerking van klant en leverancier. Laten we samen een WIN-WIN situatie realiseren. Als Energiebesteding zetten wij ons volledig in om het succes te faciliteren.

Daarom geloven wij in “samen sterker”!

"Transparantie kan wel!"
Energiebesteding
Klimaatverklaring

Energiebesteding neemt het klimaat serieus en heeft de klimaatverklaring van de gemeente Tilburg dan ook ondertekend. Samen met de inwoners van Tilburg en omstreken maken we ons sterk voor duurzame energie.

×